A seguir amb la imbatibilitat a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà l’onzena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 14 de novembre davant el Lleida Esportiu a Fontetes. Els homes de Toni Carrillo venen de perdre a domicili al camp de l’Ebro i es situen en la quarta posició amb 17 punts amb un balanç de 17 gols a favor i 14 en contra. Per la seva part, el Lleida Esportiu arriba desè classificat amb 13, després de superar l’Espanyol B.

Toni Carrillo es mostra motivat per encarar amb energia el partit de diumenge i oblidar el duel contra l’Ebro: “Va ser un partit dolent, on no vem estar a l’alçada, vem cometre molts errors individuals, i això ens va condemnar. Però davant teníem un gran equip, en una lliga que s’està veient que és molt complicada“. Respecte el proper rival comenta que: “El Lleida té un bon bloc, amb jugadors de molta qualitat i ens esperem un partit molt difícil. Ve d’agafar una bona línia després de guanyar a l’Espanyol B i ho està fent bé. Però tenim clar que hem de seguir sent forts a casa, on estem competint a un gran nivell. Estem contents amb la línia que portem, estem tranquils i hem preparat bé el partit de diumenge“.

Respecte el balanç de gols, a favor i en contra, Carrillo comenta que “a mi m’agrada encaixar poc, crec que és millor que fer molts, és la meva forma de pensar, però tenim un +3 i és un bagatge positiu i hem de seguir amb aquesta efectivitat ofensiva i treballar per tenir porteria a zero que ens permetrà seguir sumant punts”.

A l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós, Cande, Albert Ruiz i el dubte de Serramitja.

CERDANYOLA F.C. – LLEIDA ESPORTIU

14-11-2021 – 17h