El Cerdanyola FC cau a La Almozara de Saragossa

CD Ebro 4 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en la vista a La Almozara de Saragossa i ha caigut per 4-1 tot i avançar-se en el marcador. Els homes de Toni Carrillo han fet una bona primera part però no han aguantat el ritme a la segona. El cansament acumulat del viatge ha passat factura als verds que no han pogut sumar la primera victòria a domicili de la temporada, però que ja pensen en el partit contra el Lleida, diumenge vinent a Fontetes.

Bon inici de partit del Cerdanyola que no han trigat a tenir la primera ocasió amb un servei de banda que treia Elhadji i que rematava amb el cap Dani Martí obligant a intervenir a Loscos. La resposta arribava en una contra que deixava sol Altube en un mà a mà amb Becerra que salvava el porter verd amb una gran mà. Eder Díez i Elhadji també buscaven el gol amb xuts que no trobaven porteria per poc. El domini vallesà trobaria premi en 32′, quan Ruben aprofitava una pilota morta en l’interior de l’àrea per batre a Loscos amb un fort xut. Però 5 minuts després, una assistència de Nahuel deixava sol Altube que no perdonava i establia l’empat. I quan semblava que arribaríem al descans amb empat a 1, una canonada llunyana de Miguel Diaz sorprenia a Becerra i posava el 2 a 1 a l’electrònic, resultat amb el que arribàvem a la mitja part.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Aliga en lloc de Serramitja, que havia patit un fort cop al genoll. Però els verds s’han trobat amb un gran contratemps quan en el 54′, Altube protagonitzava una jugada personal i driblava a Becerra per fer el tercer. El gol ha fet mal als verds que veien com en el 58′ Eder Diez rematava al fons de la xarxa una centrada de Noel. A partir d’aquí ha estat un voler i no poder d’un Cerdanyola que no aconseguia arribar amb claredat a la porteria més enllà de xuts d’Elhadji que ho han intentat fins al final. Diumenge vinent, el Cerdanyola rep el Lleida a Fontetes a les 17h, amb la intenció de sumar la sisena victòria com a local.

 

Fitxa tècnica:

CD Ebro: Edu Loscos, Sarriegi, Jorge Adán, Noel (Meseguer, 86′), Suárez, Altube, Nando Quesada (Santiago, 83′), Eder Díez, Miguel Díaz (Guille Alonso, 74′), Nahuel, i Ayoze.

Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Ruben (Aschalew, 60′), Pitu, Elhadji, Servetti, Serramitja (Aliaga, 46′), Kevin (Sosa, 72′), Varese (Kilian, 60′)i Nils (Albert López, 77′)

Gols: 0-1 Ruben, 32′; 1-1Altube, 39′; 2-1 Miguel Diaz, 47′; 3-1 Altube, 52′; 4-1 Eder Diez

Àrbitre: Ojeda Beaumont ha amonestat a Noel i Serramitja