El Cerdanyola FC vol seguir sumant a Saragossa davant el CD Ebro

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la desena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 7 de novembre davant el Club Deportivo Ebro de Saragossa a La Almozara. Els homes de Toni Carrillo venen de guanyar al líder a Fontetes i se situen en la segona posició amb 17 punts amb un balanç de 16 gols a favor, i 10 en contra. Per la seva part, l’Ebro està classificat en la quinzena posició amb 9 punts i encadena quatre derrotes consecutives.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb la dinàmica positiva de l’equip: “Durant els partits estem fent el que treballem diàriament i això ens agrada. L’equip està molt bé a casa, on hem agafat bé la mida, i volem que segueixi aquest gran nivell d’intensitat i compromís que estem tenint“. respecte el rival de diumenge, comenta que “l’Ebro porta quatre derrotes seguides i creiem que és un equip que no està fet per estar abaix sinó per estar de mitja taula cap amunt. Sabem que anem a un camp amb unes dimensions com les nostres, i en aquest tipus de partits intentarem demostrar quines són les nostres armes“.

Carrillo també explica de l’Ebro que “Pel tipus de camp que tenen, fan coses semblants a les que fem nosaltres, i això els fa ser un conjunt competitiu. A part té jugadors de molt de talent, que saben baixar la pilota i combinar bastant bé. Sabem que serà un partit difícil.” Per últim, apunta que “És una lliga molt igualada que el factor camp s’està imposant en molts partits. Per tant, jugar en aquesta categoria com a visitant converteix els partits en molt difícils i més contra equips de tanta entitat“.

En l’aparat de baixes trobem Uri Escabrós, Cande i Albert Ruiz,

EBRO CD – CERDANYOLA, F.C.
07-11-2021 12h