El Cerdanyola FC rep el líder, el Teruel, a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la novena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 31 d’octubre davant el Club Deportivo Teruel a Fontetes. Els homes de Toni Carrillo venen de caure a Tarazona tot i que es mantenen a la quarta posició amb 14 punts amb un balanç de 13 gols a favor, i 10 en contra. Per la seva part, el Teruel és situa en el liderat amb 18 punts.

Toni Carrillo analitza la derrota de la passada jornada a Tarazona i ja pensa en partit contra el Teruel: ‘Va ser un partit on el rival necessitava molt guanyar, portava molts partits on hi havia merescut, i el passat diumenge semblava que li tocava. Nosaltres no vem entrar mai en el partit, no ens vem trobar còmodes, no ens vam saber adaptar al joc d’ells. Ells van estar molt intensos, com ho estem sempre nosaltres, però no vem estar a l’alçada. Però seguim en una línia fantàstica i algun dia també és normal perdre. Ja pensem amb el duel d’aquest diumenge

Respecte el rival del diumenge comenta que ‘El Teruel ho està fent molt bé, és un equip que no descarta per cap individual però és un conjunt sòlid, un bloc que defensa molt bé, equilibrat, competitiu. Diumenge ens espera un partit de màxima exigència. Però juguem a casa i volem seguir fent bé les coses com fins ara, i sobretot imposant la màxima intensitat que és la clau’. Per últim, respecte el canvi d’horari Carrillo comenta que ‘personalment no li dono importància jugar al matí o la tarda. Jugar a les 17h a nivell de club és millor i per això hem fet el canvi

En l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós, Cande i Rubén.

CERDANYOLA , F.C. – CD TERUEL

31-10-2021 | 17:00