El Cerdanyola FC no suma a Tarazona

SDTarazona 2 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola no ha pogut sumar en la visita a Tarazona en un duel molt igualat en la primera part i on els gols de Jay i Dieste en la segona han desnivellat la balança.

Primers 45 minuts amb domini altern i poques arribades de perill. Chus Herrero amb una rematada fora a la sortida d’un córner i Alex Rey colpejant amb el cap una esfèrica que sortia per sobre del travesser eren les arribades més clares pels locals, fins que en el 44′, Becerra ha protagonitzat una bona aturada a xut de Dieste des de l’interior de l’àrea. Per la seva part, els verds han buscat el gol a pilota aturada i amb un xut llunyà de Dani Martí que no ha trobat porteria.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Elhadji que buscava sorprendre a Azon amb un xut des del centre del camp que sortia fora per poc. Amb el pas dels minuts, el Cerdanyola ha anat guanyant metres però s’ha trobat amb el gol del Tarazona, en el 65′, en una jugada de Jay que xutava primer el pal i en el rebuig no perdonada i enviava l’esfèrica al fons de la xarxa. Sense temps de reacció, l’àrbitre ha xiulat una pena màxima a Juan Carlos sobre Ohemeng, que ha transformat Dieste en el 70′. Tot i el cop, el Cerdanyola ha lluitat per retallar la diferència en el marcador amb rematades perilloses de Pinto, Servetti i Juan Carlos, però la sort no ha acompanyat als verds en el dia d’avui. Al final 2-0, que manté el Cerdanyola a la part alta, quart amb 14 punts, i ja toca pensar en el duel de diumenge vinent quan el líder CD Teruel visitarà Fontetes.

Fitxa tècnica:

SD Tarazona: Azon, Campins, Santigosa, Dieste (Jaime, 87′), Àlex Rey (Jay, 46′), Ballardo (Mingotes, 85′), Sito (Andi, 78′), Jesús (Cristian, 78′), Piri, Ohemeng i Chus Herrero

Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Pitu (Aliaga, 78′), Servetti, Albert López (Elhadji, 46′), Serramitja (Sosa, 85′), Kevin, Aschalew (Albert Ruiz, 85′), Varese (Pinto, 68′) i Nils

Gols: 1-0 Jay, 65′; 2-0 Dieste (p), 70′

Àrbitre: Martínez Martínez ha amonestat a Alex Rey pels locals, i Juan Carlos, Aschalew, Varese i Nils pels visitants