El Cerdanyola buscarà a Tarazona la primera victòria a domicili

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la vuitena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 24 d’octubre davant el Sociedad Deportiva Tarazona a domicili. Els homes de Toni Carrillo venen de golejar al CD Ibiza a Fontetes  que els situa en la segona posició amb 14 punts amb un balanç de 13 gols a favor, i 8 en contra. Per la seva part, el Tarazona es situa en la quinzena posició amb 6 punts.

Toni Carrillo es mostra satisfet una setmana més amb el rendiment que està oferint el Cerdanyol: “Estem contents perquè la línia de l’equip és molt bona, estem amb confiança. Diumenge passat es va aconseguir tres punts importants, davant teníem un bon equip i vam competir amb un nivell molt alt. Un partit més vam saber aprofitar les nosaltres armes i forma de jugar per treure una victòria”.

Respecte el rival d’aquesta jornada, Carrillo explica que “ens trobarem un camp més ample que el nostre i sobretot un conjunt ben treball, organitzat i que té les idees molt clares. Ha demostrat ser un equip força competitiu que per petits detalls no ha guanyat alguns duels, i que ens posarà les coses difícils. A casa voldran sumar punts i haurem d’estar a un bon nivell si volem aconseguir un resultat positiu”. Per últim, Carrillo explica que “Per nosaltres sortir a jugar fora de Catalunya és una experiència molt maca tant a nivell esportiu com personal i per això estem il·lusionats de viatjar i poder jugar contra el Tarazona”.

En l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós i Cande per lesió, i Rubén sancionat.

SD TARAZONA – CERDANYOLA , F.C.
24-10-2021 | 12:00