El Cerdanyola FC buscarà allargar la imbatibilitat a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la setena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 17 d’octubre davant el Club Deportivo Ibiza Islas Pitiusas a Fontetes. Els homes de Toni Carrillo venen d’empatar davant el C.E Andratx que els situa en la quarta posició amb 11 punts amb un balanç de 10 gols a favor, i 7 en contra. Per la seva part, l’Ibiza es situa en la novena posició amb 9 punts.

Toni Carrillo es mostra satisfet del treball de la plantilla: “Setmana amb dos dies de festa que l’equip ho mereixia, i entrenaments com sempre amb bona actitud i preparant el partit de diumenge”. Respecte el partit de la passada jornada al camp de l’Andratx explica que “va ser un partit molt difícil, sobretot la primera mitja hora de la segona part on el rival ens va apretar bastant amb el tipus de joc que fem nosaltres. A partir del gol d’ell vam despertar i vem anar cap adalt que ens va permetre fer el gol de l’empat, inclús gaudir d’alguna ocasió més. El punt és bo i el valorem molt”.

Respecte el rival d’aquest diumenge, el Ibiza, Carrillo destaca “Creiem que és un molt bon equip com va demostrar l’altre dia davant l’Espanyol amb 10 jugadors. És competitiu, experimentat, amb talent ofensiu i defensivament té envergadura. És un conjunt que hauria d’estar amunt a la classificació”. Els verds han sumat tres victòries a Fontetes, un ple que vol seguir sumant l’entrenador verd “A casa estem bé, però som conscients de la dificultat que te guanyar cada setmana. Sabem que sinó actuem com ho hem fet els últims dies tindrem difícil puntuar. Ara mateix l’equip està bé i és difícil fer variacions en els onces, però estem contents perquè tenim molt de nivell en tota la plantilla”.

En l’apartat de baixes a Cande i Uri Escabrós.

CERDANYOLA , F.C. – CD IBIZA ISLAS PITIUSAS
17-10-2021 | 12h