Un Cerdanyola lluitador s’emporta un punt valuós d’Andratx

CE ANDRATX 1 – 1 CERDANYOLA , F.C.

El Cerdanyola FC ha sumat un valuós punt en la seva primera visita a terreres Balears després d’empatar a un davant l’Andratx. Els verds han sabut reaccionar al gol dels locals en tram final amb una bonica diana de Servetti que permet als verds puntuar per quarta jornada consecutiva.

Primera part igualada i amb poques ocasions entre dos equips amb un estil de joc semblant que s’han trobat amb dificultats d’arribar a la porteria contrària. A la mitja hora de joc s’ha animat el duel amb aproximacions perilloses com una centrada de Kilian que rematava Eljadhi fregant el pal. Els balears responien mitjançant Pep Vidal amb un xut des de la frontal que blocava Becerra. Amb la igualada a l’electrònic arribàvem al descans.

A la represa, els locals han agafat el domini del joc pressionant amb més insistència. En el 57’, Toni Jou obligava a Becerra a fer una bona intervenció amb un xut ras. Guillem Palmer també buscava el gol amb una rematada que sortia per sobre del travesser. La rèplica la posava Juan Carlos que rematava amb força amb el cap des de l’interior de l’àrea, però l’esfèrica no trobava porteria. Fins que en el 80’, Pau Pomar s’internava a l’àrea des de banda esquerra i es treia una centrada que aprofitava Guille Palmer per obrir el marcador. El Cerdanyola no ha tardat en reaccionar i seria Servetti qui aprofitava una mala sortida de Vicenç per picar la pilota per sobre el porter i tornar les taules al marcador. En els últims minuts, l’Andratx s’ha quedat amb un home de menys per la vermella directa de Pep Vidal, tot i que en el darrer minut Diego ha picat una falta directa que ha blocat amb seguretat Beccerra. Al final, un punt molt treballat que s’endú el Cerdanyola de Mallorca.

Fitxa tècnica:

CE Andratx: Vicenç, Pep Vidal, Damia Ramos, Guille Palmer (Jose Bueno, 82′), Bonet, Llabrés (Diego, 61′), Vinicius (Fernando, 82′), Pau Pomar, Calonge (Kane, 30′), Toni Jou, Carlos Sánchez (Markus, 82′)
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Kilian, Ruben (Albert Ruiz, 81’), Elhadji (Kevin, 59’), Servetti, Serramitja (Pitu, 77’), Aschalew (Aliaga, 59’), Varese i Nils Puchades (Pinto, 77’)
Gols: 1-0 Guille Palmer, 80’; 1-1 Servetti, 85’
Àrbitre: Garcia Aceña ha amonestat pels locals a Bonet, Pau Pomar i Pep Vidal (VD, 88’)