El Cerdanyola viatja a Andratx per seguir fent història

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la sisena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 10 d’octubre davant el C.E Andratx, en el primer desplaçament a les Illes Balears del conjunt vallesà. Els homes de Toni Carrillo venen de golejar l’Europa a Fontetes i se situen a la tercera posició amb 10 punts amb un balanç de nou gols a favor i sis en contra. Per la seva part, l’equip balear ve de sumar un empat en el camp de l’espanyol B que l’ha situat en l’onzena posició.

Toni Carrillo fa una valoració positiva del partit de la passada jornada: “El partit contra l’Europa va ser nostra de principi a fi. Vem sortir molt forts davant un gran equip, l’Europa, que com sempre he dit competeix molt bé sempre que ve a Fontetes. Estem amb un nivell molt alt i hem de seguir així”. Respecte el duel davant l’Andratx preveu que sigui igualat: “Partit complicat contra un equip que porta dos resultats molt bons, tan la victòria contundent davant el Lleida com l’empat al camp de l’Espanyol, que signifiquen que estan competint molt bé. Es situen bé al camp, tenen jugadors interessants i dins aquesta lliga té un perfil com el nostre. Venen en una dinàmica bona i haurem d’anar amb compte”.

Per últim, el Cerdanyola és l’equip més golejador en aquestes cinc jornades disputades, i Carrillo ho valor així: “És important però anecdòtica. L’equip està demostrant que ofensivament està bé i defensivament encara hem de polir cosetes. Però la línia és bona, hem de valorar el que hem fet en aquests cinc partits, però encara és d’hora”.

En l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós.

 

CE ANDRATX – CERDANYOLA , F.C.
10-10-2021 | 12:00