El Cerdanyola rep a l’Europa per continuar consolidant-se

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la cinquena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 3 d’octubre a Fontetes davant el Club Esportiu Europa. Els homes de Toni Carrillo se situen a la vuitena posició amb 7 punts amb un balanç de cinc gols a favor i cinc en contra.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb el resultat que va sumar el Cerdanyola la passada jornada: “Vem fer un bon partit a Badalona , llàstima de no haver-lo guanyat però ells també ho van fer bé a la segona part. Estem contents i hem treballat bé durant tota la setmana”. El míster verd també fa una valoració de l’inici de lliga: “L’equip està demostrant que pot competir amb tots. És molt important en una lliga nova per nosaltres saber que podem estar a l’alçada de molts equips. El període d’adaptació és bo i volem competir bé durant tot l’any”. Respecte els punts a millorar explica que “Sabem que tenim marge de millora en tots els aspectes, volem agafar més ritme i posar-li encara més intensitat al que fem. Hem començat equilibrats en tots els aspectes del joc i treballarem per fer-nos més forts”.

Respecte el rival del proper diumenge, Carrillo afirma que : “L’Europa és un conjunt molt competitiu, que ve de fer un any fantàstic i cada vegada que ve a Fontetes ens ho posa molt difícil. Han tingut alguns canvis respecte la passada temporada però no tants, la base de l’equip és la mateixa. Per tant és grup conjuntat, que treballa bé i que és molt difícil de batre.” Per últim, apunta la dificultat de fer la convocatòria: “Mai és fàcil deixar fora de la convocatòria gent que està treballant molt bé però és la meva tasca. Sempre busquem fer el millor 11 d’inici possible i després tenir al costat meu gent amb molta polivalència per poder arribar a totes les posicions del camp”.

En l’apartat de baixes trobem a Uri Escabrós, lesionat.

CERDANYOLA , F.C. – EUROPA, C.E.

3-10-2021 | 18h