El Cerdanyola busca allargar el bon inici de lliga davant el CF Badalona

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la quarta jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 26 de setembre, a l’Estadi Municipal de Badalona per enfrontar-se al Club de Fútbol Badalona. Els homes de Toni Carrillo se situen a la quarta posició amb sis punts amb un balanç de quatre gols a favor i quatre en contra.

Toni Carrillo fa una valoració positiva del partit de la passada jornada: “Contra el Prat vem fer el que sabem fer a casa, amb intensitat, essència, i és important anar sumant punts. És clau saber interpretar quin tipus de joc hem d’utilitzar per jugar a Fontetes”. Respecte el bon rendiment de la plantilla verda explica que  “és important que les eines que es treballen durant la setmana es puguin veure sobre el terreny de joc. Treballem fort per utilitzar-les com el partit del passat diumenge, que era molt igualat, i per exemple amb jugades a pilota aturada es podia decantar el duel, i així va ser”.

Respecte el rival de diumenge, Carrillo explica que “és un partit molt difícil, contra un equip que està fet per estar adalt i que ara no ho està, però la Lliga acaba de començar. El Badalona ens ho posarà molt difícil, en un camp gran, on explota molt bé les bandes. Té una de les millors plantilles de la categoria. Però hem de seguir en la nostra línia, ser un equip defensivament molt fort, que sigui capaç de defensar bé i a la vegada fer transicions i arribar a la porteria contrària amb claredat i confiança”.

En l’apartat de baixes trobem a Uri Escabrós.

 

BADALONA, C.F. – CERDANYOLA, F.C.
26-09-2021 | 18:00