El Cerdanyola FC debuta a 2 RFEF davant el CD Brea

El Cerdanyola FC disputarà la primera jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 5 de setembre, a Fontetes. Els verds s’enfrontaran al C.D. Brea en un duel que començarà a les 18h. Els verds van disputar l’últim partit amistós diumenge passat aconseguint el Trofeu CF Ripollet.

Toni Carrillo, entrenador del primer equip, fa una valoració positiva de la plantilla actual i es mostra amb il·lusió de començar a disputar en una temporada històrica pel club: “La plantilla està bastant compensada. Amb les dues últimes incorporacions hem acabat d’equilibrar l’equip. Per tant estem contents de tenir aquesta plantilla, és la que volíem, competitiva en totes les línies i ara toca posar-ho en pràctica. Estem amb ganes de començar a competir diumenge”. Respecte la preparació explica que “Les pretemporades sempre són una mica semblants, no en quan a resultats, per sí en quan a les sensacions. Hem disputat molts partits amistosos i fem una valoració positiva de les sis setmanes de treball. Arribem en un bon moment de cara el partit de diumenge

Respecte el rival, el CD Brea, explica que “El Brea és un equip que té molt de mèrit el que va fer durant la temporada passada, és humil i molt semblant a nosaltres, que ha sigut capaç de pujar fins a la segona B, per tant serà de ben segur un rival difícil. Comencem una competició nova, amb equips desconeguts a priori, però amb la màxima il·lusió”. Per últim, Carrillo confia en que l’afició de la ciutat els ajudarà: “Esperem que l’afició de Cerdanyola vingui i ens ajudi. És un moment històric per nosaltres i per això es el millor moment per venir. Estem segurs que ens ajudaran a gaudir i competir de la millor manera aquesta temporada

En l’apartat de baixes tindrem Juan Carlos per sanció.

Cerdanyola FC – CD Brea

5-9-2021 | 18h