El Cerdanyola FC supera al Ripollet en l’últim partit de pretemporada

Ripollet CF 0 – 5 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha finalitzat la pretemporada amb una golejada a Ripollet amb gols de Pinto, Kevin, Dani Martí (2) i Elhadji.

Primera part on els homes de Toni Carrillo han dominat el joc i posat les ocasions. Mario buscava porteria en el 4′ amb un xut que sortia fora per poc. I en el 6′ Pinto aprofitava un refús de Roger García a xut d’Elhadji per obrir el marcador. Un Pinto que cercava el segon poc després amb un tir que blocava el porter local. Els verds imposaven un ritme alt i han propiciat una indecisió en la defensa del Ripollet que aprofitava Kevin molt atent per fer el segon. Els locals han tingut poques arribades, només destacar un servei de cantonada picat per Marçal que s’ha estavellat al pal. Amb el 0-2 arribàvem al descans.

A la represa, s’ha vist un gran control de Pinto dins l’àrea, que finalitza amb un xut creaut que sortia fregant el pal. Amb el pas dels minuts, el Cerdanyola s’ha apropat amb més perill a la porteria visitant i en 2 minuts sentenciava el duel. En el 67′, Dani Martí feia el tercer en un servei de banda servit per Elhadji, i en el 69′, Pinto assistia a Elhadji que definia a la perfecció el mà a mà amb el porter local. En el tram final, el Cerdanyola ha tingut diversos xuts a porteria, i ha completat la golejada amb el doblet de Dani Martí que rematava amb el cap un córner servit per Pitu. Un 0-5 per encarar amb la màxima il·lusió l’inici de Lliga diumenge vinent.

Fitxa tècnica:
Ripollet CF: Roger García, Oscar Boixa, Anzo, Chipi, Babucarr, Ambrioso, Marcos Moreno, Merchede, Pau Cervantes, Alejandro Alegria i Marçal Lledó.
Cerdanyola FC: Àlex, Juan Carlos, Uri, Alan, Pitu, Sosa, Elhadji, Marc, Kevin, Pinto i Mario. També han jugat Dani Martí, Serramitja, Mahama i Nils Puchades.
Gols: 0-1 Pinto, 6′; 0-2 Kevin 27′; 0-3 Dani Martí, 67′; 0-4 Elhadji, 69′; 0-5 Dani Marti, 88′
Àrbitre: Blanch Padrosa ha amonestat a Pau Cervantes pels locals.