Cerdanyola i Castelldefels empaten a Fontetes

Cerdanyola FC 2 – 2 UE Castelldefels

El tradicional duel de pretemporada entre Cerdanyola i Castelldefels dels germans Carrillo ha finalitzat en empat a 2 en un duel igualat i amb emoció fins al final.

Primera part amb molt de ritme on els homes de Toni Carrillo han avisat en una falta directa que picava Aliaga i que Romero enviava a córner. Aitor responia amb un xut que blocava Arnau. El mateix jugador picava una falta directa des de la frontal que sortia per sobre del travesser. Més clara la tenia Albert Ruiz, sol dins l’àrea, però la seva rematada no trobava porteria. El Castelldefels també buscava el gol amb un mà a mà que Arnau aturava a Eslava. Però en el 27′, una centrada des de banda dreta d’Eslava, l’ha rematat Juanito amb el cap i s’ha introduït a la porteria després de tocar el pal. El Cerdanyola ha buscat l’empat abans del descans però els verds no han tingut l’encert d’arribar a la porteria visitant.

A la represa, els vallesans han sortit molt endollats i en una jugada per banda esquerra de Pinto, posava la pilota a l’àrea i Serramitja en dos temps feia l’empat amb el cap. Però a la jugada següent, el Castelldefels es tornava a posar per davant en el marcador amb un xut de Sergi Moreno des de l’interior de l’àrea. El Cerdanyola ha seguit buscant el gol i una mà dins l’àrea, significava una pena màxima que Serramitja transformava en l’empat a 2. En aquesta jugada, Joel veia la segona groga i el Castelldefels es quedava amb 10 homes. El Cerdanyola ha dominat el tram final i s’ha acostat amb perill a la porteria visitant però l’electrònic ja no es mouria.
Avui el Cerdanyola disputarà l’últim partit de la pretemporada a Ripollet.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Arnau, Dani Martí, Uri, Adrien, Ruben, Pitu, Aliaga, Serramitja Aschalew, Albert Ruiz i Nils Puchades. També han jugat Juan Carlos, Sosa, Elhadji, Gonzalo, Kevin i Pinto.
UE Castelldefels: Romero, Juanito, Joel, Guillem, Benito, Sergi Moreno, Aitor, Fabregat, Fran Orellana, Calaveras i Eslava.
Gols: 0-1 Juanito, 27′; 1-1 Serramitja, 50′ ; 1-2 Sergi Moreno, 51′; 2-2 Serramitja, 59′ (p)
Àrbitre: Morros Montes ha amonestat a Pitu pels locals i Sergi Moreno i Joel (2, 58′) pels visitants.