Un Cerdanyola efectiu guanya a la Guineueta

EE Guineueta 0 – 2 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat una nova victòria de pretemporada, aquest cop en el camp de la Guineueta amb gols de Nils Puchades i Servetti.

Els verds han dominat els compassos inicials de partit davant un rival que ha demostrat tenir molta intensitat. La primera ocasió del Cerdanyola arribaria en el 12′, quan Uri Escabrós rematava per sobre el travesser un servei de banda de Elhadji. Juan Carlos també buscaria el gol amb un cop de cap que blocava Xavi. Els locals intentaven sortir a la contra però eren els homes de Toni Carrillo els que seguien posant les arribades més clares, com una forta rematada d’Elhadji que sortia fora per poc. Poc abans del descans, Pinto ha sorprès amb una canonada des de la frontal que ha desviat Xavi.

A la represa, ha seguit la mateixa dinàmica tot i els canvis. Adrien avisava amb una forta rematada a la sortida d’un córner que continuava amb un obús d’Aliaga que desviava Xavi. Fins que en el 68′, Nils Puchades es treia un xut ras que acabava al fons de la xarxa. El Cerdanyola no ha deixat reaccionar a la Guineueta i en el 78′, un xut llunyà de Servetti feia pujar el segon en l’electrònic. El proper partit serà diumenge vinent a Fontetes davant l’Espanyol B.

Fitxa tècnica:
EE Guineueta: Xavi, Carmona, Eric, Fran, Pou, Aldana, Marc Jiménez, Ferran, Obispo, Godbless i Simo.
Cerdanyola FC: Alex Lázaro, Dani Martí, Juan Carlos, Uri, Pitu, Sosa, Elhadji, Hugo, Kevin, Pinto i Albert Ruiz. També han jugat Manu Martín, Ruben, Aschalew, Nils, Adrien, Servetti, Aliaga, Mario, Varese i Serramitja.
Gols: 0-1 Nils Puchades, 68′; 0-2 Servetti, 78′
Àrbitre: Espallargas Casellas ha amonestat a Ferran pels locals i Juan Carlos pels visitants.