El Cerdanyola FC venç i convenç contra el San Cristóbal

Cerdanyola FC 2 – 0 CP San Cristóbal

 

El  Cerdanyola FC s’ha estrenat amb victòria en el primer partit de pretemporada jugat a Fontetes, on ha superat al San Cristóbal amb gols d’Albert Ruiz i Aliaga.

Bon inici dels verds que han sortit amb un alt ritme i controlant el joc des del xiulet inicial. I la primera ocasió ha acabat al fons de la xarxa. Serramitja amb una gran jugada personal s’internava a l’àrea i la seva centrada l’aprofitava Albert Ruiz dins l’àrea per obrir el marcador. Els terrassencs han reaccionat tímidament amb un xut llunyà de Tino que sortia per sobre del travesser. Però serien novament els homes de Toni Carrillo els que trobarien porteria amb una perfecta definició d’Aliaga que picava l’esfèrica per sobre de Carles. Amb el 2-0 arribàvem al descans.
A la represa el Cerdanyola ha fet vuit canvis i ha seguit amb el control del ritme del partit. Pinto buscaria el tercer des de fora de l’àrea però Carles blocava el xut. Més clara era un mà a mà de Serramitja que salvava Carles. Àngel amb una bona jugada també s’apropava al tercer però la canonada sortia fregant el pal.
Al final, una victòria per seguir guanyant confiança i preparant l’inici de lliga. El proper partit serà al camp de la Guineueta dimecres vinent a les 20h.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Alex Lázaro, Dani Martí, Adrien, Ruben, Albert Ruiz, Servetti, Aliaga, Serramitja, Aschalew, Varese i Nils. També han jugat Juan Carlos, Uri, Pitu, Sosa, Pinto, Elhadji, Hugo, Joan González, Manu Martín, Angel Pomar i Albert López.
CP San Cristóbal: Carles, Òscar Sierra, Ricky, Sergi Martínez, Àlex Poves, Tino, David Toro, Mario Cantí, Mario Domingo, Jairo i Aarón
Gols: 1-0 Albert Ruiz, 13′; 2-0 Aliaga, 35′
Àrbitre: Carrero Romera ha amonestat a Ruben