Bona imatge del Cerdanyola FC tot i caure a Cornellà

UE Cornellà 3 – Cerdanyola FC 0

El Cerdanyola ha perdut a Cornellà en el tercer partit de pretemporada tot i deixar una bona imatge. Els homes de Toni Carrillo han completat una bona primera part però s’han vist superats després del descans.

Els locals han tingut la primera arribada amb una rematada de Vilaplana que no trobava porteria en un servei de cantonada servit per Dorca. Pinto, molt actiu a la primera part, posava la rèplica amb un xut des de la frontal de l’àrea que blocava Juanma. La igualtat era la protagonista dels compassos inicials i no hi havia un dominador clar. El Cornellà buscava la possessió de pilota davant d’un Cerdanyola ben plantat i molt segur en defensa. L’ocasió més clara arribaria a peus de Servetti que aprofitava una sortida en fals de Juanma, però l’esfèrica sortia fregant el pal. Amb la igualada a l’electrònic arribàvem al descans.
A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Sosa, Pitu, Varese i Angel. El Cornellà, amb 10 canvis al descans, ha trobat el gol en el 51′, quan Marcos Gorriti enviava al fons de la xarxa una centrada de Chiki. Un minut després, tornaven a tenir una perillosa ocasió, però Àlex treia una mà espectacular per evitar el gol d’Eloi Gila. Nils Puchades buscava retallar distància amb un xut sense angle que blocava Anacker. Fins que en el 81′, Borja García feia el segon rematant de cap un córner servit per Pepe Bernal. En el tram final no hi ha hagut ocasions, tot i que l’àrbitre xiularia una pena màxima en el 90′ que transformava Chiki en el definitiu 3-0.

El Cerdanyola disputarà el proper partit de pretemporada a Fontetes davant el San Cristóbal diumenge vinent a les 19h.

Fitxa tècnica:
UE Cornellà: Juanma, Andrada, Vilaplana, Carlos García-Die, Dorca, Sascha, Víctor Fernández, Àlex Pla, Valter, Gerard i Gonpi
Cerdanyola FC: Alex Lázaro, Dani Martí, Juan Carlos, Ruben, Servetti, Aliaga, Hugo, Serramitja, Pinto, Aschalew i Nils. També han jugat Uri Escabrós, Àngel, Pitu, Sosa, Albert Ruiz, Mario, Elhadji i Varese.
Àrbitre: Romero Freixas ha amistat a Uri Escabrós.
Gols: 1-0 Marcos Gorriti, 51′; 2-0 Borja García, 81′; 3-0 Chiki (p) 90′