El Cerdanyola FC buscarà fer història en el play-off a 2RFEF

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 23 de maig, la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió RFEF. Els homes de Toni Carrillo rebran la Unió Esportiva Vilassar de Mar amb l’objectiu de guanyar per seguir fent història a Fontetes. El partit començarà a les 18h i serà arbitrat per Enric Bureu Méndez.

Toni Carrillo es mostra il·lusionat amb el duel davant el Vilassar: “És una setmana especial, tots som conscients del que ens estem jugant i la plantilla està entrenant bé per afrontar el partit de diumenge. Els jugadors saben que juguem un play-off i és una data assenyalada. Amb la curta però intensa vida que tenim és un partit històric, i l’afrontem amb la màxima il·lusió. Sabem que l’afició i l’entorn també té ganes i segur que ajudarà a que vagi encaminat a una victòria”.

Respecte el rival, Carrillo comenta que “la majoria de partits entre equips que som molt semblants pel que fa a estructura esportiva i econòmiques es preveu que sigui un partit igualat, però mai se sap que pot passar. Tenim clar que hem de tornar a guanyar a casa després de força jornades i davant tindrem un equip que m’agrada molt. És un conjunt ben treballat, defensivament fort, de mig camp cap endavant amb jugadors verticals i que saben definir, per tant, un equip que sap al que juga i molt competitiu”.

Per últim, fa una crida a l’afició: “Estem davant d’una fita històrica per aquesta ciutat, que era impensable fa uns anys arribar a jugar un play-off com aquest. Estem segurs que l’afició i el futbol base respondrà i que hi haurà un bon ambient que ens ajudarà”.

En l’apartat de baixes trobem a Kevin lesionat.

CERDANYOLA F.C. – VILASSAR MAR,U.E

23-05-2021 18h