El Cerdanyola FC perd al camp del Vilafranca FC

Vilafranca FC 2 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en la visita a Vilafranca en el cinquè partit del play-off d’ascens. El gol dels locals a la primera part ha fet mal al conjunt de Toni Carrillo que s’ha mostrat desencertat de cara porteria.

Primera part molt igualada que s’ha iniciat amb una rematada de Servetti per sobre del travesser. Max ha posat la rèplica amb un xut des de la frontal que ha blocat Àlex. Més clara era el cop de cap de Javi López que sortia fregant el pal. Però una pena màxima transformada per Àlex Segura en el 20′, castigada al conjunt vallesà. Amb el gol dels locals, el partit ha entrat en un tram sense ocasions. Només una rematada de Pasqui que aturava Àlex, i faltes penjades dels dos equips però que no trobaven rematador. Amb la victòria per la mínima dels locals arribàvem al descans.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada Marc i Aliaga en substitució de Sosa i Jonny. Aliaga no tardava a intentar-ho amb una canonada que sortia per sobre del travesser. Però seria el Vilafranca el que trobaria el camí del gol amb un xut dins l’àrea de Boira, en el 54′. Menys encertat ha estat Escofet que enviava fora una passada de la mort de Pol Via. Els verds han buscat la reacció, i en el 72′ provocaven un penal que Casamajor aturava a Pitu. I poc després el porter local havia d’intervenir en un tir d’Elhadji. El tram final ha transcorregut amb poques arribades. Fins que en el 89′, Dani Martí rematava amb el cap fora per poc, i en 94′, Alberto retallava distàncies a l’electrònic però l’àrbitre xiulava el final i el duel a finalitzava amb 2-1.

La propera setmana el Cerdanyola rebrà l’Europa a Fontetes en l’última jornada del play-off.

Fitxa tècnica:
Vilafranca FC: Casamayor, Boira, Pasqui, Àlex Segura, Dani Sánchez, Mejía (Escofet, 60′), Rusi, Mac, Eric Via, Eric Via, Pol Via (Sanku, 77′) i David López (Illescas, 82′)
Cerdanyola FC: Àlex, Dani Martí, Ruben, Pitu, Sosa (Aliaga, 46′), Javi López, Servetti (Elhadji, 62′), Pinto (Àlex Prat, 66′), Jonny (Marc, 46′), Alberto i Nils Puchades (Angel, 83′).
Gols: 1-0 Àlex Segura (p), 20′; 2-0 Boira, 54′; 2-1 Alberto, 94′
Àrbitre: Moreno Villaecija ha amonestat a Eric Via pels locals i Ruben, Marc i Alberto pels visitants.