El Cerdanyola vol retrobar-se amb la victòria davant el Vilafranca

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 9 de maig, la cinquena jornada del play-off d’ascens a Segona B. Els verds, cinquens classificats amb 41 punts, vénen de caure a Fontetes contra el Terrassa i es volen retrobar amb la victòria. Davant tindran el Futbol Club Vilafranca, tercer amb 44 punts, que també ve de perdre per 1-0 davant el Girona B. El partit començarà a les 12:30h i serà arbitrat per Miguel Ángel Moreno-Villaécija.

Toni Carrillo es mostra amb ganes de seguir lluitant i treballant per assolir el premi de l’ascens: “Creiem que el partit contra el Terrassa va ser molt injust com va acabar tot, però al final encara estem vius i hem de seguir. El play-off és molt llarg i hem de tornar a buscar la nostra línia. Les decisions no ens han ajudat però passem pàgina i seguim treballant”. Carrillo fa un balanç dels partits jugats on s’ha competit a un gran nivell tot i no sumar gaires punts: “Contra el Terrassa el resultat és que el rival et xuta una vegada i et fa dos gols perquè aquesta és la realitat i nosaltres vam tenir moltes clares i no vam saber marcar. A més, el penal ens penalitza perquè no ens xiulen el que és favorable nostre que és molt clar, i si no tens aquesta petita porció de sort i no ve de la teva cara doncs és difícil. El pitjor partit que hem fet aquest play-off és el de Vilafranca i vam empatar. Ni a Terrassa vam merèixer perdre, ni a Europa i menys aquest diumenge”.

Respecte el partit del proper diumenge a Vilafranca creu que “ens espera un partit molt important perquè guanyar és superar-los per gol average i seria clau per estar tercers o quarts, i per això només pensem en guanyar. Ens espera un equip amb el qual ens coneixem molt. És un conjunt molt seriós, amb un entrenador que coneix bé Tercera Divisió i amb un grup de jugadors també amb experiència a la categoria”.

En l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós sancionat i Kevin lesionat.

VILAFRANCA, F.C. – CERDANYOLA, F.C.

09-05-2021 | 12:30h