El Cerdanyola cau per la mínima a casa contra el Girona B

Cerdanyola FC 0 – 1 Girona B

El Cerdanyola no ha pogut mantenir la imbatibilitat d’aquest 2021 i ha caigut derrotat per la mínima a Fontetes davant el Girona B amb un gol a l’últim minut, que no ha fet justícia als mèrits del conjunt verd que ha buscat el gol en tot moment.

Primera part amb domini altern on els gironins posarien les ocasions inicials amb xuts potents des de fora de l’àrea, primer de Pachón i poc després d’Eric, però en els dos casos Manu Martín rebutjava amb autoritat. Javi Lòpez posava la rèplica amb una rematada de cap que sortia fora. Amb el pas dels minuts, els dos equips han mostrat un bon toc de pilota, però els faltava profunditat per generar perill a la porteria contrària. Poc abans del descans, Ferri feia caure Servetti a l’interior de l’àrea, que seria l’encarregat de llençar la pena màxima que aturaria Jona amb els peus. Tot i això, encara quedaria temps per una ocasió més, quan Javi Lòpez estavellava una rematada de cap al travesser. Amb el marcador inicial arribàvem al descans.

A la represa s’ha mantingut el guió de partit i veuríem poques ocasions. En el 53’, Servetti rematava una centrada des de banda dreta de Jonny que blocava Jona. Més clara seria una canonada del propi Jonny que el porter visitant aturava. Eljadhi també buscava el gol, però l’esfèrica sortia fregant el pal. La intensitat dels vallesans feia molt complicat que els gironins arribessin a la porteria del Cerdanyola, però quan semblava que el partit acabaria amb repartiments de punts, un xut des de la frontal de l’àrea de Pau Víctor, ha donat la victòria al Girona B. Tot i la derrota, el Cerdanyola ha finalitzat la primera fase amb 40 punts i lluitarà per l’ascens en la segona.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Manu Martín, Uri Escabrós, Ruben, Sosa (Aliaga, 66’), Javi Lòpez, Servetti (Eljadhi, 79’), Pinto (Marc, 66’), Jonny, Alberto, Manso i Nils Puchades.

Girona B: Jona, Gamell, Jofre, Dan, Brugué (Pau Víctor, 87’), Pachón, Adria Gené (Sulei, 78’), Ferri, Iván Amoedo (Sala, 46’), Eric i Gonpi (Joel Priego, 78)

Gols: 0-1 Pau Víctor, 89’

Àrbitre: Fernández Morillo ha amonestat a Uri Escabrós, Ruben, Javi López, Alberto, Marc i Elhanji pels locals i Dan, Ferri i Gonpi pels visitants.