El Cerdanyola empata davant el Vilassar i se situa líder en solitari

Cerdanyola FC 2 – UE Vilassar de Mar 2

El Cerdanyola ha sumat un punt que el situa líder en solitari després d’empatar a 2 amb el Vilassar de Mar a Fontetes amb doblet de Servetti.

Primera part molt igualada i sense dominador clar. Després dels minuts inicials de tanteig, en el 10′ Cano ha tingut un mà a mà amb Manu Martín que el davanter enviava fora. La resposta no s’ha fet esperar i una centrada de Pitu l’ha rematada amb el cap Javi López fregant el pal. Amb el pas dels minuts la intensitat era la protagonista tot i que cap dels dos conjunts aconseguia generar perill. Però poc abans del descans, una pèrdua en la zona de creació del Cerdanyola l’ha aprofitat el Vilassar per avançar-se al marcador amb un mà a mà de Cano que aquest cop sí que enviava al fons de la xarxa. Amb el 0-1 finalitzaven els primers 45 minuts.

La segona part ha començat amb el mateix guió. Àngel enviava per sobre del travesser una falta a la frontal. Eslava també posava perill amb un tir que blocava Manu Martín. Els vallesans han reaccionat amb força. En el 56’, Javi López fregava l’empat en córner servit per Nils Puchades que el davanter verd rematava al travesser. I en el 57, arribava el premi a la insistència, quan Servetti empatava amb una canonada des de l’interior de l’àrea. El gol ha esperonat encara més als homes de Toni Carrillo que han buscat el segon amb insistència fins que en el 88′, una assistència de Ruben l’aprofitava Servetti per signar un doblet que posava per davant els verds. Però quan semblava que el partit acabaria 2-1, l’àrbitre ha xiulat una pena màxima amb el temps complet que ha suposat l’empat a 2, obra de Cano. El punt sumat serveix perquè el Cerdanyola se situï líder amb solitari amb 33 punts i buscarà seguir amb la bona dinàmica diumenge vinent a Banyoles.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben, Pitu, Javi López, Servetti, Kevin (Aliaga, 80′), Pinto (Sosa, 80′), Jonny i Nils Puchades (Manso, 75′)
UE Vilassar de Mar: Montiel, Varese, Borges, Edu, Eslava (Martin, 81′), Àngel, Cano, Josep (Serra, 70′), Víctor Granero, Pau i Romano.
Gols: 0-1 Cano, 40′; 1-1 Servetti, 57′; 2-1 Servetti, 88′; 2-2 Cano (p), 95′
Àrbitre: Aguayo Prieto ha amonestat a Dani Martí i Jonny pels locals, i Àngel pels visitants.