El Cerdanyola rep el Vilassar en un duel directe

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà demà dimecres, 3 de març, la Unió Esportiva Vilassar de Mar en el partit corresponent a la jornada 16 de Tercera Divisió, que es va ajornar. Els verds, segons amb 32 punts, encadenen dues victòries consecutives i estan empatats amb el líder tot i tenir dos partits disputats menys. En la preparació del partit, són conscients de la importància de sumar els tres punts, que consolidaria el conjunt vallesà en les places d’honor. Davant tindran un Vilassar, quart amb 25 punts que ve de descansar la passada jornada.

Toni Carrillo es mostra un cop més satisfet amb la imatge que està donant el Cerdanyola aquesta temporada i vol seguir així: “La línia que portem amb els resultats aconseguits és molt bona i hem de continuar. Quan estàs en una dinàmica tan positiva, no encaixar és important perquè quan arribes a dalt acabes marcant. Les dinàmiques sempre tenen un per què. Estem treballant bé, i hem aconseguit en defensa estar molt sòlids i en atac estar en estat de gràcia”.

Respecte el rival, Carrillo explica que “el Vilassar destaca com a conjunt, molt solidari, ben col·locats sobre el terreny de joc i tot i que van començar una mica dubitatius, després ha aconseguit una ratxa increïble i actualment és dels equips més en forma del grup”. Per últim, es mostra molt centrat en el partit i no tan en la classificació: “Sabem que guanyar demà és virtualment estar entre els tres primers. Però no pensem en això, només en guanyar i fer un bon partit”.

En l’apartat de baixes trobem Alberto sancionat i el dubte de Jonny.

CERDANYOLA F.C- VILASSAR MAR,U.E.

3-3-2021 | 19h