El Cerdanyola allarga l’idil·li a Fontetes guanyant a l’Horta

Cerdanyola FC 2 – UA Horta 0

El Cerdanyola ha recuperat el liderat amb una nova victòria a Fontetes davant l’Horta i ja suma 32 punts en 15 partits. Els gols de Servetti i Kevin allarguen l’idil·li verd que s’ha tornat a mostra com un equip sòlid en defensa i letal en atac.

Els homes de Toni Carrillo han saltat al terreny de joc molt concentrats i han buscat generar perill des del xiulet inicial. Kevin protagonitzava la primera ocasió amb un xut llunyà que desviava Víctor. Res podia fer el porter visitant en el 10′, quan Servetti rematava de forma inapel·lable una centrada d’Aliaga, que servia per obrir el marcador. L’Horta ha reaccionat tímidament amb un xut de Cristian que aturava Manu Martín amb seguretat. Minuts més tard seria el mateix Cristian que buscaria sorprendre al porter verd amb una canonada llunyana, però Manu blocava el tir. Més clara seria el mà a mà d‘Eric Ruiz que obligava a Manu a evitar el gol amb una gran aturada, en el 35′. I a la jugada següent, un contraatac del Cerdanyola l’ha finalitzat Kevin amb una canonada que enviava al fons de la xarxa establint el 2-0. En les acaballes de la primera meitat, Eric Ruiz ha pogut escurçar la distància, però ha xutat massa creuat. Amb el 2-0 s’arribava al descans.

A la represa, el Cerdanyola ha sabut controlar el joc i no han deixat al conjunt barceloní generar perill. Només un xut d’Aumatell des de la frontal que ha rebutjat Manu i una falta directa blocada pel porter verd han estat les ocasions dels de Jesús Mariano. Per la seva part, els vallesans han buscat el tercer al contraatac i amb jugades per banda però el marcador ja no es mouria.

El Cerdanyola disputarà el proper partit dimecres vinent, 3 de març, a Fontetes, per recuperar el partit ajornat davant el Vilassar de Mar.

Fitxa tècnica
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Aliaga (Àngel, 46′), Uri, Ruben, Pitu (Mario, 87′), Javi López (Prat, 68′), Servetti (Elhadji, 68′), Kevin, Alberto (Pinto, 33′) i Manso
UA Horta: Víctor, Eric Ruiz, Lucas, Aumatell, Amor (Becis, 66′), Cristian, Germán, Adilson, Genís, Mario (Miki, 56′), Jandro.
Gols: 1-0 Servetti, 10′; 2-0 Kevin, 36′
Àrbitre: Mariano Angoy ha amonestat a Alberto pels locals i Adilson i Becis pels visitants.