El Cerdanyola suma un punt a Figueres i manté el liderat

El Cerdanyola ha sumat un punt a Vilatenim després d’empatar a un davant el Figueres, que manté líder el conjunt verd una setmana més.

Primera part igualada i amb poques ocasions però molta intensitat que s’ha traduït en cinc targetes grogues (1 pels locals i 4 pels visitants). Els de Javi Salamero han avisat en el 12′ amb un xut des de la frontal que ha blocat Manu Martín. Minuts després, Pol Gómez no ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea i ha rematat fora. Servetti ha posat la rèplica pel Cerdanyola amb una falta directa que ha sortit per sobre del travesser. La més clara ha arribat poc abans del descans amb una pena màxima per mans d’Alberto, però Medina no ha trobat porteria en el llançament. Amb el marcador inicial hem arribat a la mitja part.

La represa ha començat amb el mateix guió, i Toni Carrillo donant entrada a Pinto i Pitu. Després de 15 minuts igualats i sense arribades a les àrees, en el 58′, Kevin ha sorprès amb una canonada de volea que ha tocat el travesser i ha acabat al fons de la xarxa. Un golàs que posava per davant el líder. Els locals han reaccionat al gol amb una rematada de cap de Gabri que Manu Martí desviava. I poc després, un mà a mà d’Ivan Vidal que el porter verd tornava a salvar amb una gran intervenció. Però els vallesans també han generat perill en les contres i en una d’aquestes Ayala ha tombat a Pinto amb una dura entrada i ha vist la segona groga. Però tot i estar amb 10 jugadors, Pepu Soler ha aprofitat una pèrdua en la zona de creació per establir la igualada en l’electrònic. En els últims minuts els dos equips han buscat el gol però la igualtat ja no es mouria. Un empat que manté líder al Cerdanyola amb 26 punts.

El proper diumenge el Cerdanyola rebrà el Vilassar de Mar a Fontetes.

Fitxa tècnica:
UE Figueres: Andrés, Gabri, Granero (Jorge Torres, 89′), Maureta, Gallo, Ayala, Pol Gómez (Treviño, 63′), Usman (Dani Gómez, 63′), Valverde (Iván Vidal, 63′), Medina (Pau Baró, 89′) i Pepu Soler
Cerdanyola FC: Manu, Dani Martí, Aliaga (Sosa, 70′), Uri, Ruben, Javi López (Pinto, 46′, Elhadji, 80′), Servetti, Marc (Pitu, 46′), Kevin (Hamza, 83′), Jonny i Alberto
Gols: 0-1 Kevin, 58′; 1-1 Pepu Soler, 82′
Àrbitre: Bureu Méndez ha amonestat a Ayala (2, 76′) i Treviño pels locals i Javi López, Uri, Servetti, Jonny i Alberto pels visitants.