El Juvenil A viatja a Saragossa per enfrontar-se al segon de la lliga

 

Imatge feta per Luís Pomares

El Juvenil A del Cerdanyola visitarà Saragossa demà dissabte 6 de febrer per enfrontar-se al Real Zaragoza. Els aragonesos són a  segona posició de la classificació amb 22 punts, 4 més que el Cerdanyola que es troba en quart lloc.

Lluís Macià reconeix que “s’ha de ser conscient que jugar contra un club com el Real Zaragoza és molt complicat. A la jornada 5, quan ells van visitar Fontetes, vam treure un punt i intentarem treure un altre punt amb un empat. Però som conscients que és una jornada complicada”. El tècnic del Cerdanyola afirma que el Real Zaragoza “és un club històric, sempre són a primera i ens fa molta il·lusió poder enfrontar-nos a ells”.

Tot i això, Macià avisa que el Juvenil A del Cerdanyola “farà tot per treure punts, com ho estem fent des de l’inici de la lliga”.

Macià no podrà comptar ni amb César, Navarro, Salvia, Ortega i Manzano i recupera a Bilal.

REAL ZARAGOZA – CERDANYOLA VALLES, F.C.

06-02-2021 | 16:00 h