El Cerdanyola viatja a Figueres per seguir invicte a domicili

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge, 7 de febrer, el Municipal de Vilatenim per enfrontar-se al Figueres en el partit corresponent a la jornada 15 de Tercera Divisió. Els verds, líders amb 25 punts, buscaran seguir amb la imbatibilitat lluny de Fontetes. Davant tindrà el conjunt entrenat per Javier Salamero que arriba al duel després d’encadenar dos empats consecutius sense gols. El partit començarà a les 12h i l’arbitrarà Bureu Méndez.

Toni Carrillo destaca la bona dinàmica del Cerdanyola, es especial a domicili: “és una de les virtuts que estem tenint, que fora de casa l’equip no perd i encaixa poc, però ho hem de seguir fent. És la clau d’estar amunt, a més de ser segurs a casa”. Respecte el duel de diumenge, creu que serà “un partit difícil, en un camp gran on encara no hem guanyat mai en els anys que portem a Tercera i per tant, amb ganes que sigui la primera victòria. El Figueres és un equip que a casa intenta obrir el camp, sortir des de darrere amb pilota, i portar la iniciativa del partit. És un bon equip amb un entrenador experimentat”.

Carrillo espera un partit igualat i competit com el de la primera volta: “Al final, enfrontar-te per exemple a una Grama , un Granollers o ara a un Figueres, és molt semblant. Hi ha molta igualtat entre tots els equips. En el partit d’anada ja ens ho va posar molt difícil, i amb els jugadors importants que té esperem que serà igual”.

En l’apartat de baixes trobem el dubte de Nils Puchades.

 

FIGUERES, U.E. – CERDANYOLA VALLES F.C.

7-2-2021 | 12h