El Cerdanyola vol pujar al TOP 3 de la classificació

El Juvenil A del Cerdanyola rebrà el pròxim diumenge 31 al S.D. Huesca a Fontetes, corresponent a la jornada 13 de Divisió d’Honor. Els verds es troben en quarta posició en la taula de classificació amb 18 punts, buscant pujar al TOP 3 de la classificació. El S.D. Huesca amb 12 punts es troba en la vuitena posició de la lliga.

Lluís Macià reconeix que si fa dos anys li haguessin dit que el Cerdanyola FC fós quart en la classificació de Divisió d’Honor i rebés al Huesca a Fontetes “no m’ho hagués cregut”. El tècnic afirma que “ho hem aconseguit per la humilitat, la motivació i la il·lusió” i que “cada partit en aquesta lliga és un món, podem guanyar o perdre per un petit detall. Venim de fer-nos molt forts i tenim la intenció de fer-nos forts a casa i sumar els tres punts”.

Sobre el rival, Macià avisa que el S.D. Huesca és un filial d’un equip de primera amb moltes possibilitats i que practica un futbol molt atractiu. Ells són de tenir la pilota per trobar espais, practica un futbol molt ofensiu, un joc associatiu i té molt bons jugadors”.

Macià no podrà comptar ni amb Bilal, ni amb Tebar i recupera a Sagar.

CERDANYOLA VALLES, F.C. – S.D. HUESCA

31-01-2021 | 16:00 h