El Cerdanyola FC consolida el liderat a Fontetes

Cerdanyola FC 2 – 1 EC Granollers

El Cerdanyola no abaixa el ritme i avui ha sumat una nova victòria, aquest cop a Fontetes davant l’Esport Club Granollers amb gols de Servetti i Marc, que consolida el liderat amb 25 punts, i segueix invicte aquest 2021.

Inici força travat i sense dominador clar entre dos equips que han imprès intensitat des del xiulet inicial. I una jornada més, els verds han demostrat una gran eficàcia golejadora amb una gran definició de Servetti davant de Priego des de l’interior de l’àrea en el minut 22, que avançava els homes de Toni Carrillo. Un Carrillo que havia de moure banqueta per unes molèsties de Nils Puchades que deixava el seu lloc a Pitu. Per la seva part el conjunt de José Solvilles buscava l’empat amb una rematada de Muela que treia Dani Martí sobre la línia de joc. Amb el 1-0 a l’electrònic arribàvem al descans.

La represa ha començat amb una gran atura de Manu Martín que salvava una rematada de cap de Morales. Servetti donava la resposta amb un xut llunyà que sortia fora, i més tard amb una centrada que Kevin no aconseguia trobar porteria. En el tram final els visitants han pressionat en busca d’un empat que arribaria a falta de cinc minuts pel final, amb una rematada d’Oriol Molins a la sortida d’un córner. I quan semblava que el duel acabaria amb repartiment de punts, una jugada de Marc la resolia des de l’interior de l’àrea l’extrem amb el gol que deixava els tres punts a Fontetes.

El Cerdanyola descansà la propera jornada i tornarà a competir el 7 de febrer a Figueres.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri Escabrós, Ruben, Javi López (Sosa, 66’), Servetti, Kevin, Pinto (Marc, 74’), Jonny, Manso i Nils Puchades (Pitu, 25’)

EC Granollers: Priego, Prado (Sanneh, 80’), Guillem, Uri, Ñito, Muela, Pau (Rio, 21’), Morales, Muñi (Zamorano, 80’), Altimira i Campeny

Gols: 1-0 Servetti, 22’; 1-1 Oriol Molins 86’; 2-1 Marc, 90’

Àrbitre: Espallargues Casellas ha amonestat a a Javi López, Servetti i Jonny pels locals, i Priego, Oriol Molins i Darbra pels visitants.