El Cerdanyola FC defensarà el liderat a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 24 de gener, la visita de l’Esport Club Granollers a Fontetes en el partit corresponent a la jornada 13 de Tercera Divisió.  Els verds, líders amb 22 punts, buscaran seguir amb la trajectòria il·lusionant que els ha dut a sumar sis victòries i quatre empats. Davant tindran el conjunt entrenat per José Solivelles que ve de perdre a casa per 0-2 davant el Girona B.

Toni Carrillo destaca el moment dolç que viu el Cerdanyola: “Hem començat l’any amb resultats molt positius i volem seguir així”, i el gran resultat sumat la setmana passada al camp de la Grama: “Vam tenir una primera part regular, però una segona on vam fer una lectura molt bona amb profunditat per bandes, provocant nombroses faltes, arribades per fora on sabem fer mal, i amb 15 minuts d’eficàcia total. Respecte la seguretat defensiva que està demostrant l’equip apunta que “sempre ens marquem com objectiu no encaixar perquè al final els equips que encaixen poc sempre estan a la part alta”.

Respecte el rival de diumenge, Carrillo avisa que “El Granollers és un equip molt competitiu i li tenim respecte perquè sabem que és difícil de batre. Crec que és una plantilla feta per estar entre els sis primers classificats. Porta temps sense jugar i vindrà amb la necessitat de puntuar. Però nosaltres estem en una bona línia i hem de continuar“.

En l’apartat de baixes trobem Eljadhi i Alberto.

CERDANYOLA VALLES, F.C. – GRANOLLERS, E.C.

24-01-2021 | 12:00 h