Golejada i liderat del Cerdanyola FC

Fundació Esportiva Grama 0 – Cerdanyola FC 3

El Cerdanyola ha golejat a la Fundació Esportiva Grama per 0-3 i es torna a situar líder del grup amb 22 punts. Els gols de Javi Lòpez, Servetti i Peña (en pròpia porteria) mantenen una setmana més el conjunt de Toni Carrillo invicte lluny de Fontetes.

Màxima igualtat en una primera part amb intensitat però poques ocasions, tot i que en el minut 2, Roger evitava el gol sobre la línia en una canonada d’Uri Escabrós des de l’interior de l’àrea. Servetti i Nils Puchades també han buscat obrir el marcador amb xuts llunyans que no han trobat porteria. La pressió de Cerdanyola ha evitat que els locals generessin ocasions. Amb la igualada en l’electrònic hem arribat al descans.

La represa s’ha iniciat amb l’entrada de Pinto que substituïa a Ruben. Els verds han sortit endollats i Nils Puchades primer amb un xut que atrapava Guiseris, i Uri després amb una rematada de cap fora, mostraven a un equip ambiciós que s’apropava al gol. Un premi que arribaria en el 56’, quan una falta lateral servida per Pinto, la rematava Peña a la seva pròpia porteria. El gol ha donat més força als de Carrillo que ampliaven diferències en el 62’, quan Javi López enviava al fons de la xarxa una falta picada per Pitu. El domini verd era total i Servetti ha sentenciat el matx en una contra resolent a la perfecció un mà a mà davant Guiseris. Amb el 0-3, el Cerdanyola ha sabut controlar el joc per no deixar generar perill a la porteria de Manu Martín.

Amb la victòria el Cerdanyola es situa líder amb 22 punts i rebrà el Granollers diumenge vinent a Fontetes.

Fitxa tècnica:
FE Grama: Guiseris, Linares (Peris, 80′), Peña (Richard, 80′), Víctor, Yeray, Àngel (Aleix Díaz, 80′), Òscar, Franco, Roger (Bruno, 71′), Lucas i Antonicelli (Montalbán, 64’)
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben (Pinto, 46′), Javi López (Prat, 73′), Servetti, Marc (Pitu, 60′), Kevin (Sosa, 73′), Jonny, Manso i Nils Puchades (Angel, 87’)
Gols: 0-1 Peña (pp), 56′; 0-2 Javi López, 62′; 0-3 Servetti, 67′.
Àrbitre: Rubén Mancera ha amonestat a Peña, Roger i Lucas pels locals i Ruben pels visitants