Primer punt per el Juvenil A del 2021

Fotografía presa per Luís Pomares

Cerdanyola FC 0 – 0 El Olivar

El Juvenil A del Cerdanyola inicia l’any amb un punt a Fontetes contra ‘El Olivar’ a segona volta. La jornada 11 s’ha saldat en un 0-0 que farà sumar 1 punt.

Els primers minuts han estat temps de tanteig. La primera ocasió per part del Cerdanyola ha estat al minut 5 quan un remat de Bilal s’ha apropat a la porteria dels aragonesos, però Montorio l’ha acabat parant en dos temps. Els minuts han seguit transcorrent i era clar que el conjunt verd dominava el camp. Fregant el pal s’ha quedat la segona ocasió de l’equip local amb un xut de Sagar. Però sens dubte, l’ocasió més clara del Cerdanyola ha estat al minut 42′ quan Zaka ha xutat des de fora de l’àrea per la banda esquerra que ha acabat al pal. Els visitants han tingut una única ocasió als últims minuts de la primera part, sense èxit. Amb el marcador inicial arribàvem a la mitja part.

A la represa, Macià ha donat l’entrada a OrtegaChaure a Caparros. Aquesta segona part, ambdós equips han estat buscant el gol. Els visitants han reforçat la mecànica de grup i s’han apropat més a la porteria que els locals. Però no hi han hagut ocasions clares per part de cap equip. A 1′ d’acabar, Sagar , per part del Cerdanyola, i Caparros, per part de ‘El Olivar‘ han sigut expulsats amb una vermella directa. Amb el xiulet final, el Cerdanyola ha sumat un punt a la classificació.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Camacho, Ramírez, Tebar, Escoto, Costa (Ortega, 46′), Carmona, Abed (Fernandez, 56′), Paredes (Salido, 67′), Zapata (Rodriguez, 74′), Marru, Nfinaf (Martin, 56′)
El Olivar: Montorio, Losfablos, Castan, Montaño (Duque, 68′), Garcia, Baena (Martinez, 68′), Sebastian, Lainez (Garces, 74′), Martinez (Camañes, 78′), Ciriano (Caparros, 46′), Candau
Àrbitre: Marc Pujol ha amonestat a Marru, Xavi Costa, Jordi Martin i Sagar (VD, 89′) pels locals i Ither Ronaldo, Hector García, Andres Caparros i Andres Caparros (VD, 89′)