Jugar (ara sí), guanyar i sumar punts a Fontetes

Després que les inclemències meteorològiques cancel·lessin el partit de la jornada anterior al Camp Municipal de l’Almozara, el juvenil A del Cerdanyola jugarà demà a Fontetes per enfrontar-se en segona volta a El Olivar. El partit serà a les 16 h del dissabte i s’enfrontaran després de la victòria del Cerdanyola a l’Aragó.

Lluís Macià confia que aquest partit “sigui la primera victòria de l’any a casa, on ens volem fer forts”. Segons el tècnic, “l’equip està molt motivat, venim amb una bona línea. Tornem a competir després de dies, però seguim amb molta il·lusió per seguir guanyant punts, sigui on sigui. A casa hem d’intentar fer-nos forts i aprofitar les ocasions.

Sobre ‘El Olivar’, l’entrenador del Juvenil A insisteix que “tots els rivals són forts en aquesta categoría i que no podem perdre cap ocasió”.

Macià no podrà contar ni amb Manzano, ni Iker Navarro, ni Salvià; i recupera Sagar, Adri Ortega i Aaron.

C.D. EBRO- CERDANYOLA VALLES, F.C. 

9-01-2021 | 16 h