El Cerdanyola inicia la segona volta contra la FE Grama

El primer equip del Cerdanyola FC començarà el proper diumenge, 17 de gener, la segona volta del campionat de Tercera Divisió visitant el Municipal de Can Peixauet per enfrontar-se a la Fundació Esportiva Grama. Els verds, tercers classificats amb 19 punts, han signat una primera volta excel·lent i no volen abaixar el ritme davant d’un rival que encara no ha empatat cap duel.

Toni Carrillo es mostra satisfet del punt sumat contra el Girona B la passada setmana: “Va ser un bon punt. L’actitud de l’equip sempre està sent molt bona i com a visitants estem donant bones prestacions”. També fa una valoració positiva dels resultats aconseguits a la primera volta: “Hem fet 19 punts, que és una molt bona puntuació però no ens podem dormir i pensar que ho tenim tot fet. Hi ha molta igualtat, costa guanyar els partits i per tant hem de seguir amb la màxima intensitat i concentració com fins ara”.

Respecte el partit de diumenge: “Ens espera un partit difícil contra un bon equip competitiu, que fa que tot es pugui decantar per petits detalls. És un equip fort, amb envergadura física i que fa temps que no competeix, per tant estarà amb ganes. El camp de la Grama és més gran, i no esperem que hi hagi tantes arribades com en el partit de la primera volta. No encaixar és important i és una virtut que hem demostrat. No encaixar és sinònim d’èxit”.

En l’apartat de baixes trobem Elhadji per lesió i Alberto per sanció.