Punt d’or per continuar mirant amunt

Girona FC ‘B’ 0 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha iniciat l’any amb un valuós punt a Riudarenes davant el Girona B, en un duel que ha jugat amb 10 homes durant 55 minuts, per l’expulsió per vermella directa d’Alberto.

En els minuts inicials de tanteig, el conjunt verd ha demostrat estar ben plantat en el terreny de joc, on el vent feia acte de presència amb força. Adrià, pel conjunt local, ha gaudit de la primera ocasió aprofitant una pilota morta a l’interior de l’àrea, però el seu xut ha sortit fora. Els verds han respost a pilota aturada en dos córners consecutius servits per Nils Puchades, tot i que no han trobat porteria. Amb el pas dels minuts, els gironins s’han fet amb el domini de la possessió però sense generar perill. En el 36’, ha arribat la jugada polèmica del partit, el Cerdanyola es quedava amb 10 jugadors per l’expulsió d’Alberto per vermella directa. Tot i això, poc abans de descans, Servetti ha buscat el gol amb un potent xut que ha sortit fora per poc. Amb el marcador inicial arribàvem a la mitja part.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Pitu i Raül Manso per reestructurar l’equip. Amb un home més, el conjunt d’Axel Vizuete s’ha bolcat a l’atac i ha gaudit de diverses ocasions. En el 50’, Joel rematava una centrada de Monjo des de banda dreta i obligava a intervenir a un atent Manu Martín. El porter verd, tornava a demostrar seguretat un minut després en un xut llunyà de Ferri. Però la més clara la tindria Turmo que no ha sabut resoldre un mà a mà amb Manu Martín i ha enviat l’esfèrica per sobre del travesser. En el tram final, Dani Martí ha tret sobre la línia de gol un xut de Joel i poc després, Manu Martín evitava el gol en una rematada de cap de Monjo. Amb el xiulet final, el Cerdanyola ha pogut celebrar el punt sumat demostrant un cop més molt ofici i compromís.

La propera setmana, el Cerdanyola tornarà a jugar lluny de Fontetes, aquest cop al camp de la Fundació Esportiva Grama, diumenge 17 de gener a les 11:45h.

Fitxa tècnica:
Girona FC ‘B’: Jona, Jofre, Resta, Dan, Adrià (Gabri, 70’), Joel, Ferran (Gonpi, 70’), Eric, Turmo ( Dawda,88’), Sulli o Nils (Naranjo, 56’)
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben, Javi López (Eldhaji, 70’), Servetti (Raul Manso, 46’), Marc (Pitu, 46’), Kevin (Sosa, 61’), Jony, Alberto i Nils (Hamza, 89’)
Àrbitre: Ariño Jiménez ha amonestat a Resta, Adrià, Sulei, Naranjo, Gabri i Dawda pels locals i Alberto (VD, 36’) pels visitants.