El Juvenil A vol començar l’any guanyant contra l’Ebro

El Juvenil A del Cerdanyola jugarà per primer cop el 2021 a Saragossa per enfrontar-se al CD EBRO en segona volta. L’equip verd va acabar l’any 2020 amb 14 punts i al TOP5 de la taula de classificació. A la primera volta, el Cerdanyola va perdre contra els saragossans 0-1 a Fontetes.

Per a Lluís Macià aquest partit és “complicat, visitem el segon classificat. És el menys golejat de la categoria, però van perdre en l’últim partit”. El tècnic del Cerdanyola afirma que “vam aconseguir tres victòries en els últims quatre partits. Vam acabar molt bé l’any i volem iniciar aquest 2021 també bé. Volem intentar fer un bon partit, encara que sigui complicat”. Macià recorda que “en la primera volta amb el CD Ebro vam perdre a Fontetes i ara volem guanyar al seu camp i guanyar punts“.

Sobre l’equip rival, el CD Ebro, Macià reconeix que “és un equip que competeix molt bé, guanyen la majoria de partits, no cometen errors i intenten aprofitar els errors del rival per avançar en el camp”.

Macià no podrà contar ni amb Manzano, ni Iker Navarro, ni Salvià; i recupera Sagar, Adri Ortega i Aaron.

C.D. EBRO- CERDANYOLA VALLES, F.C. 

9-01-2021 | 16 h