El Cerdanyola estrena el 2021 amb un duel exigent

El primer equip del Cerdanyola FC estrenarà l’any 2021 desplaçant-se a Riudarenes el proper diumenge, 10 de gener, en el partit corresponent a l’onzena jornada de Tercera Divisió. Els verds, tercers classificats amb 18 punts, buscaran la victòria contra el segon, el Girona “B”, amb qui està empatat a punts.

Toni Carrillo es mostra optimista amb el rendiment que pot donar l’equip en el 2021: “L’objectiu és seguir amb la mateixa línia positiva del 2020. Vam acabar l’any amb una derrota contra un equip que està fet per estar amunt en un partit on vam tenir les nostres opcions. Encarem l’inici d’any amb molta confiança”.

Respecte el rival de diumenge, Carrillo afirma que “El Girona és un bon equip i a casa seva encara és més perillós. Hem de tenir en compte que jugarem en un camp d’herba, de grans dimensions, però tampoc em preocupa, ja que també ens hi vam trobar a Peralada on vam competir a un gran nivell. Els gironins tenen un conjunt jove, dinàmic, amb bon tracte de pilota i que està fent una gran temporada. Serà un rival difícil”.

El Cerdanyola tindrà tota la plantilla disponible.