El Juvenil acaba l’any sumant a casa

El Juvenil A del Cerdanyola guanya l’últim partit del 2020 amb un 3 a 1 contra el Stadium Casablanca. Una victòria que tal com ens deia l’entrenador, Lluís Macià, era “el principal objectiu de l’equip per acabant sent una molt bona primera volta”. Tres punts que es sumaran als ja 11 que tenia abans de la jornada 9 i que fa que el Juvenil A del Cerdanyola sigui al TOP 5 de la classificació del grup IIIB de Divisió d’Honor.

La igualtat entre els dos rivals ha estat la protagonista de la primera part, amb algunes ocasions per part del Cerdanyola. La primera dels de Macià ha estat al minut 22′ quan un xut d’Hugo fregant al pal, s’ha apropat a la porteria de Niko, sense èxit. Una jugada que ha demostrat la bona coordinació de l’equip verd. Sis minuts més tard, Hugo centrava l’esfera i acabava rematant Xavi, però el porter rival s’avançava parant la pilota. Però, sens dubte l’ocasió més clara de l’equip verd ha estat a cinc minuts del descans quan Marru en un mà a mà amb el porter del Casablanca. Però tampoc amb molta sort. D’aquesta manera, s’ha arribat a la meitat del partit amb el marcador inicial.

La represa, Lluís Macià ha donat entrada a Salido i Bilal. El primer gol arribava a quatre minuts de l’inici de la segona part. Larhlid estrenava el marcador amb un gol a la contra. El ritme ha començat a pujar i els de Macià han marcat el primer gol al minut 55′ amb una rematada de cap de Bilal. Al minut 75, una pena màxima de Salido ha acabat convertint-se en el segon gol del Cerdanyola. El nivell no abaixava per part dels verds i el tercer gol de l’equip local ha estat una impressionant jugada al minut 82′ de Zapata des del centre del camp i regatejant a dos rivals. Una victòria que ha fet que els verds sumin 3 punts a la classificació.

Un final d’any molt positiu que fa que el Juvenil A del Cerdanyola es col·loqui al TOP 5 de la classificació. Un èxit de l’equip verd que ha estat tot l’any 2020 treballant, tot i les adversitats, i del seu cos tècnic. Enhorabona, nois!!!!!

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Camacho, Ramírez, Tebar, Carmona, Costa, Volpi (Salido, 46′), Fernandez (Abed, 59′), Paredes (Rodriguez, 87′), Zapata (Navarro, 82′), Marruecos, Martín (Bilal, 46′)
Stadium Casablanca: Rodríguez, Guillen, Rodríguez, Sanz, Larhlid (Caro, 63′), Cortes, Coloma (Gonzalvo, 85′), Pelegrin, Briz, Tena (Baciero, 78′), Horno (Escos, 78′)
Gols: 1-0 Larhlid, 49′; 1-1 Nfinaf, 55′; 2-1 Salido, 75′; 3-1 Zapata, 82′
Àrbitre: Bernat Mas López ha amonestat a Horno pels visitants.