Acabar l’any guanyant

El Juvenil A del Cerdanyola rebrà la visita del Stadium Casablanca a Fontetes. Un partit que després de la dura derrota de la passada setmana serà un repte pels verds. Cerdanyola FC i Stadium Casablanca tenen 11 i 10 punts i van cinquens i sisens respectivament del grup IIIB de Divisió d’honor.

Per a Lluís Macià un dels principals objectius d’aquest partit és “guanyar aquest últim partit de l’any per quedar entre els cinc primers en la classificació. L’objectiu és quedar-se amb la victòria des de casa. Si som capaços de guanyar aquesta setmana estaria molt bé”. El tècnic del Juvenil A té l’objectiu d’emportar-se els tres punts d’ aquesta jornada i valora aquesta primera volta com “molt bona i tant de bo, acabem amb la victòria a casa”.

Sobre l’equip rival, el Stadium Casablanca, Macià insisteix que “tots els equips que sóm a Divisió d’Honor som molt competidors i qualsevol error pot marcar la diferència en el partit. Aquest rival és molt semblant a nosaltres”.

Macià no podrà contar ni amb Sagar, Ortega, Aaron i Pol; i debutaran Valentín i Kevin.

CERDANYOLA VALLES, F.C. – STADIUM CASABLANCA

27-12-2020 | 16 h