El Cerdanyola perd la imbatibilitat a Fontetes

Cerdanyola FC 1 – 2 UE Sant Andreu

El Cerdanyola no ha pogut seguir amb la imbatibilitat i ha perdut en l’últim partit de l’any davant el Sant Andreu a Fontetes per 1-2.

Primers minuts de tempteig on els homes de Toni Carrillo han demostrat la voluntat d’anar a per la victòria. Javi Lòpez i Nils Puchades ho intentaven amb xuts que no trobaven porteria. La rèplica l’ha donat Baquero que obligava a intervenir a Manu Martín, qui demostrava uns bons reflexos posant una bona mà. Però quan més igualtat estava el duel, una centrada de Kuku, l’aprofitava Marcel per obrir el marcador. El Cerdanyola ha intentat reaccionar al gol visitant, però novament seria el Sant Andreu qui donaria el cop. En el 26’, una centrada de Kilian, la rematada Alberto a la pròpia porteria, i situava el 0-2 a l’electrònic. El tram final de la primera part ha transcorregut amb intensitat però sense ocasions clares. Amb el 0-2 arribàvem al descans.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Marc, Sosa i Elhadji, precisament el davanter verd buscava retallar distàncies als pocs segons amb un xut que sortia per sobre del travesser. Els verds ho han intentat en diferents moments a pilota aturada. Una de les més clares ha estat un cop de cap de Javi Lòpez a centrada de Dani Martí, però l’esfèrica sortia fora per poc. El Sant Andreu s’ha replegat a darrere, però també ha general perill en alguna contra com la protagonitzada per Kuku en el 76’ que ha aturat molt bé Manu Martín. Fins que en el 84’, la insistència del Cerdanyola ha trobat premi quan Elhadji aprofitava un rebuig dins l’àrea per fer el 1-2 i posar la màxima emoció. Els verds han insistit fins el xiulet final, però no ha arribat el gol de l’empat.

Tot i la derrota, el Cerdanyola tanca l’any tercer classificat, empatat a punts amb el segon, el Girona B, amb 18. Una bona feina que de ben segur continuarà el 2021.

Fitxa tècnica
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri Escabrós, Ruben (Edwin, 84’), Pitu (Marc, 46’), Javi López, Servetti, Kevin (Elhadji, 46), Jonny, Alberto (Sosa, 46’) i Nils Puchades (Prat, 84’).
UE Sant Andreu: Arnau, Kilian, Noguera, Kuku, Juanan (Jorge, 70’), Marcel (Poves, 63’), Yaya, Lawson, Baquero, Carroza i Alberto.
Gols: 0-1 Marcel, 22’; 0-2 Alberto (pp); 1-2 Elhadji, 84’
Àrbitre: Salvador Morros ha amonestat a Uri Escabrós i Nils Puchades pels locals i Juanan, Marcel, Yaya i Lawson pels visitants.