El Juvenil busca seguir guanyant punts

El Juvenil A del Cerdanyola visitarà el camp de futbol Olímpia del Sabadell FC a la vuitena jornada de Divisió d’Honors. Els verds, en quarta posició, intentaran guanyar contra un rival fort, segons ha assegurat el tècnic, Lluís Macià.

Macià assegura que l’equip arriba “amb moral reforçada després de les últimes victòries”. És ben cert que el Cerdanyola ha guanyat els dos últims partits contra rivals molt importants i volen seguir sumant punts per seguir pujant a la classificació. El tècnic del Cerdanyola, afirma que l’equip està “minvat per les baixes que teníem i les expulsions de l’últim partit”.

Sobre el Sabadell, ha assegurat que “és un bon equip i que en els últims anys ha fet una aposta molt important”, el tècnic ha afegit que l’equip sabadellenc “té un joc molt diferenciat: ells són més associatius i nosaltres més directes. És un equip complicat, però nosaltres intentarem lluitar.”

Per part dels verds, debutarà Kevin, un davanter centra que arriba del Cornellà.

SABADELL F.C. – CERDANYOLA VALLES, F.C. 

20-12-2020 | 12 h