El Cerdanyola vol tancar l’any liderant la Lliga

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 20 de desembre, la Unió Esportiva Sant Andreu a Fontetes, en el partit corresponent a la desena jornada de Tercera Divisió. Els verds segueixen defensant el liderat una setmana més i els espera un altre duel de màxima exigència com l’empat de la setmana passada al camp del Peralada. Els homes Toni Carrillo presenten uns números impecables com a locals, amb un ple de victòries després de quatre enfrontaments.

Toni Carrillo fa una valoració molt positiva del primer tram de la temporada: “Ens els vuit partits que hem jugat hem estat a un gran nivell, i estem contents. L’equip és gairebé el mateix de l’any passat amb una aposta de continuïtat i la gent està cada cop més endollada”. Una de les claus del bon moment de forma és la seguretat defensiva, i així ho explica: “Si defenses bé tens molt a guanyar i ho demostrem cada setmana. El punt de Peralada va ser bo, és un camp difícil però inclús amb la mala sort del gol en contra, vam saber aixecar-nos”.

Respecte el Sant Andreu, Carrillo explica que “Ens espera un partit difícil contra un dels millors equips del grup. És un dels top a la categoria, amb molta qualitat, i una bona barreja de jugadors joves i experimentats. Però estem conscienciats de competir bé i així ho farem”. En l’apartat de baixes trobem el dubte de Manu Martín.

El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Salvador Morros Monge.

CERDANYOLA, F.C. – SANT ANDREU, U.E

20-12-2020 | 12h