El Cerdanyola segueix l’idil·li amb un empat a Peralada

CF Peralada 1 – Cerdanyola FC 1

El Cerdanyola seguirà una setmana més al capdamunt de la classificació després de sumar un valuós empat al camp del Peralada amb un gol de Servetti en el 85′.

Màxima igualtat en una primera part sense un dominador clar i un alt ritme de joc, i on la sort no ha estat de cara d’un Cerdanyola que veia com en el minut 12′, Manu Martín havia de ser substituït per Àlex després d’un xoc que l’ha lesionat al turmell. Tot i el contratemps, Jonny protagonitzaria la primera aproximació amb un xut massa creuat. Més clara seria la rematada de cap de Javi López a la sortida d’un córner que es passejaria per la línia de gol i l’acabava rebutjant un defensor. La rèplica la posava Ritxi amb un xut des de l’interior de l’àrea que desviava Uri. Poc abans del descans, els homes de Toni Carrillo han vorejat amb insistència l’àrea del Peralada. En el 46′ Nils Puchades ha finalitzat una contra amb una rematada que ha atrapat Aroca i un minut després Papa enviava per sobre el travesser una canonada. Amb el marcador inicial s’ha arribat al descans.

La represa s’ha iniciat amb la mateixa dinàmica. Josu era el primer a buscar el gol amb un tir que sortia fora. Javi López responia des de fora de l’àrea, però atrapava el porter local. El ritme seguia alt, però als dos equips els costava trenar jugades d’atac. I en una jugada desafortunada en el minut 68′ s’ha avançat el Peralada, quan Kevin introduïa a la seva pròpia porteria una centrada de Puig des de banda dreta. El Cerdanyola no ha perdut la concentració i ha buscat l’empat, primer amb una falta directa llençada per Uri, i més tard amb una rematada de Dani Martí des de l’interior de l’àrea que ha aturat Aroca. Però el premi a l’esforç arribaria en el 85 amb una centrada de Nils Puchades des de banda esquerra que Servetti ha enviat al fons de la xarxa. Un empat que manté al Cerdanyola com líder en solitari del grup amb 18 punts.

Diumenge vinent, el Cerdanyola rebrà al Sant Andreu per tancar l’any a Fontetes.

Fitxa tècnica:
CF Peralada: Aroca, Puig, Coro, Iván Amoedo (Seomgyu, 60), Vilanova (Muritala, 75), Casanova (Diably, 75), Josu (Pime, 75), Ritxi, Arnau Ortiz, Papa i Maxi.
Cerdanyola FCManu Martín (Alex, 12), Dani Martí, Uri, Ruben (Elhadji, 73), Pitu (Marc, 60), Sosa (Kevin, 60), Javi López, Servetti (Pinto, 88), JonnyAlberto i Nils
Gols: 1-0 Kevin (pp), 68′; 1-1 Servetti, 85′
Àrbitre: Òscar Carballo Vázquez ha amonestat a Coro, Papa, Iván Amoedo, Arnau Ortiz i Diaby pels locals i Alberto pels visitants.