El Juvenil minvat per les baixes s’emporta els tres punts

Cerdanyola FC 2 – Jabac i Terrassa 0

El Cerdanyola torna a guanyar per segona setmana consecutiva i per primer cop des de casa al superar per 2 a 0 al Jabac i Terrassa, amb gols de Bilal i Tebar. Tres punts més que fan que pugi a la classificació de la 7a posició a la 4a, trepitjant els talons als tres primers. Un juvenil que arribava del partit de la setmana passada minvat per les baixes i que finalment, ha acabat amb 9 jugadors al camp.

Els primers minuts del partit han estat escasses les ocasions de gols per part dels dos equips, tot i que en el tercer minut hi ha hagut la primera ocasió quan una passada llarga de Sagar, l’ha centrada Bilal i Iker Navarro l’ha rematada sortint per sobre de la porteria. Tot i aquesta, els verds han estat buscant el gol fins que en el minut 34′ un córner de Tebar, rematat amb el cap per Sagar ha aconseguit marcar el primer gol del partit. La primera ocasió dels visitants ha estat al minut 38′ quan un xut de Garrido ha sortit desviada al pal. Amb el marcador 1-0 hem arribat a la meitat del partit.

A la represa, Lluis Macià ha donat entrada a Jordi i per part dels visitants, ha entrat Solari. El segon gol arribava al minut 69′ quan Tebar enviava a l’escaire una falta directa que acabava amb un gol excel·lent per part del jugador verd. Minuts més tard, l’àrbitre ha expulsat a Sagar i els de Macià es quedarien amb 10 al camp. El Jabac intentava donar la rèplica del partit sense èxit amb un penal de Garrido que ha aturat Iker amb una impressionant estirada. En el temps afegit, per part dels terrassencs han buscat desesperadament el gol, però el marcador ja no es mouria. A pocs minuts del xiulet final, els del Cerdanyola s’han quedat amb un jugador menys després de la segona groga a Tebar. Finalment, els verds han sumat per primer cop tres punts a casa .

La pròxima jornada el Cerdanyola visitarà el camp del Sabadell.

Fitxa tècnica
Cerdanyola FC: Iker, Hugo, Tebar, Sagar, X. Costa, Carmona (Salvia, 67′), X. Fernandez (Rodríguez, 62′), Cesar, Iker Navarro (Martin, 46′), Alberto, Bilal.
CE Banyoles: Pol C., Marc C., Ruben, Oriol, Erik, Carrasco, Estruch (Torres, 65′), Garrido, Mauri (Solari, 45′), Cartaná (X. Pérez, 65′), Guitart
Gols: 1-0 Bilal, 34′ ; 2-0 Tebar, 69′
Àrbitre: Joan Masip ha amonestat a Xavier Costa, Tebar, Sagar, Carmona i Cesar paredes per part dels locals i a Erick, Guitart i al tècnic del Jabac, Fernando Garcia, pels visitants.