El Juvenil vol seguir guanyar punts a casa

El Juvenil A del Cerdanyola rebrà demà a Fontetes la visita del Jabac i Terrassa per jugar la setena jornada de lliga de Divisió d’Honor. Els verds estàn en la sisenà posició a la classificació després de guanyar els tres punts contra el Lleida.

Lluis Macià insisteix que “cada partit és un món i que tot i que la darrera jornada vam aconseguir guanyar, el de demà és un altre partit i no ens podem confiar. Ara volem guanyar la primera victòria a casa. Tots els equips del juvenil de Divisió d’Honor tenen un potencial molt fort, però nosaltres som 11 guerrers“. Tot i la positivitat del tècnic de juvenil, també afirma que “estem mermats per les baixes, tot i això intentarem aconseguir la primera victòria a casa contra un dur competidor

Sobre el Jabac i Terrassa, Macià afirma que “és un equip molt fort, però al camp som 11 contra 11 i donarem tot el que puguem i més per guanyar punts“. El tècnic del Juvenil A en aquesta jornada no podrà comptar amb l’AaronMarru, Ortega i Sagar.

El partit començarà a les 12 h del migdia de demà a Fontetes. La Federació Catalana de Futbol retransmetrà en directe el partit

CERDANYOLA VALLES, F.C. – UFB JABAC I TERRASSA

12-12-2020 | 12 h