El Cerdanyola defensarà la imbatibilitat a Peralada

El primer equip del Cerdanyola FC es desplaçarà a Peralada el proper diumenge, 13 de desembre, en el partit corresponent a la novena jornada de Tercera Divisió. Els verds defensaran el liderat que van consolidar després de la victòria contra el Banyoles a Fontetes.

Toni Carrillo es mostra content amb el rendiment de l’equip: “Estem en una dinàmica positiva, defensant molt bé, i quan el rival no el deixes generar perill, tens molt a guanyar. A més en l’apartat golejador també estem rendint a un alt nivell”. Respecte el rival de diumenge, Carrillo explica que “El Peralada està fent una temporada similar a la nostra, i és dels més forts del grup”. Per últim, senyala les particularitats del terreny de joc: “És un camp diferent al que estem acostumats, però és un goix jugar en aquella herba, i això ens motiva”. Kevin, Alberto i Rubèn son dubte per jugar el partit.

El partit començarà a les 16:30h i serà arbitrat per Óscar Carballo Vázquez.

PERALADA, C.F. – CERDANYOLA, F.C.

13-12-2020 | 16:30h