El Cerdanyola segueix intractable a Fontetes i és líder en solitari

Cerdanyola FC 1 – CE Banyoles 0

El Cerdanyola segueix imparable a Fontetes, on aquest matí ha sumat la quarta victòria consecutiva a casa al superar per 1 a 0 al Banyoles, amb gol de Pablo Servetti. Tres punts que situen l’equip entrenat per Toni Carrillo líder en solitari amb 17 punts.

Primera part amb escasses ocasions, tot i que en el segon minut de joc, Javi López obligava a intervenir a Bartrina a la sortida d’un córner. Els gironins han repòs amb xuts de Venzal i Moha, que blocava Manu Martín amb seguretat. Amb els pas dels minuts, el partit entrava en una fase de joc travat on cap equip aconseguia trenar jugades d’atac. Poc abans de descans Marc creava perill amb una passada de la mort que no trobava rematador. Una mitja part que arribava amb la igualada en l’electrònic.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Sosa i els verds han posat una marxa més. Javi Lòpez tornava a avisar amb una rematada de cap en un servei de banda, però Bartrina atrapava l’esfèrica. Més letal s’ha mostrat Servetti, quan en el 59’ aprofita una passa en profunditat de Pitu per resoldre a la perfecció un mà a mà amb el porter visitant. El Cerdanyola no ha deixat reaccionar als del Pla de l’Estany, i han seguit buscant el gol. Tot i que l’ocasió més clara l’ha protagonitzada Monchi amb una canonada des de fora de l’àrea que Manu Martín ha desviat amb una mà espectacular. En el temps d’afegit Pinto pels locals i Ferru pels visitants han buscat el gol, però el marcador ja no es mouria. Un Cerdanyola que segueix imbatut amb un balanç sensacional de cinc victòries i dos empats.

Els verds disputaran la jornada 9, al camp del Peralada.

Fitxa tècnica
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben (Edwin, 80′), Pitu (Prat, 85′), Javi López, Pablo (Hamza, 85′), Marc (Sosa, 46′), Jonny, Alberto i Nils Puchades (Pinto, 70′)
CE Banyoles: Bartrina, Quimo, Ignasi, Jam, Venzal (Ferru, 69′), Alfa (Turón, 60′), Monchi, Toni Güell, Pau Ribas, Nil i Moha (Henry, 60′)
Gols: 1-0 Servetti, 59′
Àrbitre: Pedrol Vozmediano ha amonestat a Uri, Pitu, Nils Puchades i Javi López pels locals i Jam pels visitants.