Victòria a Lleida en un partit accidentat

Lleida Esportiu 0 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat la segona victòria de la temporada al Municipal de Gardeny de Lleida amb el gol d’Iker Navarro. El Juvenil A suma 3 punts als ja 5 i es coloca cinquè a la classificació.

La primera part del joc ha estat un temps de tempteig i d’igualtat entre ambdós equips. Al primer minut del partit un córner perillós del Lleida ha acabat amb una parada d’Iker al remat. Una primera part marcada per les nombroses faltes  i la inexistència d’ocasions per part dels dos equips. Els primers 45′ minuts han acabat amb el marcador inicial.

A la represa, s’han produït diversos canvis. Per part del Cerdanyola han entrat Hugo, Bilal i Marru, substituint a Christian, Cesar i Jordi; per part dels locals han entrat Junca i Belló, per Oró i Faci. La dinàmica del joc s’ha mantingut a la segona part i com ha afirmat Macià “qualsevol podia avançar-se”.  Al minut 58′, Aaron ha caigut i el joc s’ha aturat durant uns 15 minuts, que han acabat amb el jugador verd atès pels serveis mèdics. Al temps afegit, Macià ha fet l’últim canvi disponible pel Cerdanyola: ha entrat Íker Navarro, que a pocs minuts pel xiulet final, ha fet el gol de la victòria definit a la perfecció un mà a mà amb Marc.

El Cerdanyola la propera jornada rebrà al Jabac i Terrassa a Fontetes. 

Fitxa tècnica:
Lleida Esportiu: Marc Sanz, Vázquez, Faci (Abraham, 46′), Farré, Garcia, Suñol (Coll, 80′), Solano (Becerra, 87′), Deivid, Oró (Belló, 46′) , Porta, Berto Rosas (Samsó, 86′)
Cerdanyola FC: Iker, Christian (Hugo, 46′), Aarón (Pol, 72′), Sagar, Xavi C, Carmona, Xavi F., Cesar (Bilal, 46′), Jordi (Marru, 46′), Zaka (Íker Navarro, 83′) i Tebar
Gols: 0-1 Íker Navarro, 90′
Àrbitre: Alejandro Fernandez ha amonestat a Berto Rosas, Suñol i Garcia pels locals i a Carmona i Bilal pels visitants.