El Cerdanyola FC defensarà el liderat davant el Banyoles

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 6 de desembre, el Club Esportiu Banyoles a Fontetes, en el partit corresponent a la vuitena jornada de Tercera Divisió. Els verds defensaran el liderat que van assolir la setmana passada al Feliu i Codina, després de superar l’Horta per 1-2. A més, presenten uns grans registres amb un balanç de quatre victòries, dos empats i cap derrota.

Toni Carrillo destaca la bona feina que està duent a terme tota la plantilla: “Estem contents però hem de tocar de peus a terra i seguir entrenant tan bé com fins ara perquè diumenge tornem a tenir un partit complicat”. També senyala la importància de seguir sent forts a Fontetes: “Hem de mantenir el nivell a casa. En alguns moments dels partits que hem jugat a Fontetes el rival ha estat per sobre nostra. Però al final ens hem imposat sempre. L’important és que siguem conscients que per guanyar necessitem fer moltes coses ben fetes”. Per aconseguir-ho els verds hauran de seguir demostrant solidesa en defensa: “Si defensivament estàs bé tens molt a guanyar. Si encaixes poc, és sinònim d’estar amunt, i aquesta és la idea”.

Per últim, Carrillo parla del rival de diumenge: “El Banyoles és un equip perillós. L’última sortida va guanyar 0-3 al camp de la Grama. Ja l’any passat va demostrar ser un equip molt intens, amb un bloc bastant dinàmic. Està jugant bé tot i que no els hi acompanyi el resultat. Ens ho posarà difícil”. El tècnic verd tindrà tota la plantilla a la seva disposició, només amb el dubte d’Elhadji.

El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Bernat Pedrol Vozmediano.

CERDANYOLA FC – C.E. BANYOLES

6-12-2020 | 12h