A pels tres punts a Lleida

El Juvenil A del Cerdanyola visitarà demà, 5 de desembre, el Camp de Futbol Municipal de Gardeny per enfrontar-se al Lleida Esportiu Terraferma en el partit corresponent a la sisena jornada de Divisió d’Honor.

Lluís Macià es mostra molt orgullós de l’equip verd i afirma que “estan treballant i competint molt bé, No regalem res a ningú, tots els rivals saben que som difícils, com els altres ho són. L’equip està treballant molt bé. Som conscients que un petit detall pot fer que guanyis o perdis un partit”

Respecte al Lleida, Macià creu que “és un equip molt directe i competitiu, un equip molt pràctic que no es complica gens. Tenen molt bons centrals i competeixen com tots. Els dos vam perdre a les 3 primeres jornades, juguen a casa i voldran la seva segona victòria, com nosaltres. Així que treballarem fort per emportar-nos a casa els tres punts.

 LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA C.F. – CERDANYOLA VALLES, F.C.

04-12-2020 | 12h